Telpon Ponsel
0086-13780738957
Nelpon Kita
0086-13310628159
E-mail
finalee@trustlx.com

Babagan Kita

Liaocheng Lixin Bearing Co., Ltd. minangka perusahaan industri lan perdagangan sing nggabungake produksi lan penjualan. Anak perusahaan kalebu Zhongshan Lande Steel Ball Co., Ltd. lan Shanghai Lande Synergies Co., Ltd. Umume melu bisnis impor lan ekspor bantalan lan bal-balan baja presisi. Produk utama yaiku bantalan bola alur jero, bantalan rol tirus, bantalan rol silinder, bantalan rol sing dipasang dhewe, bantalan rol jarum, bantalan bola tikaman, bal baja krom, bal baja karbon, bal stainless steel lan sapanunggalane . Iki ditrapake kanggo mobil, motor, peralatan rumah tangga, mesin jahit lan listrik, piranti olahraga, alat listrik lan peralatan mekanik liyane. Dheweke akeh diekspor menyang puluhan negara lan wilayah kayata Eropa, Amerika, Jepang lan Korea Selatan. Kita dipercaya banget lan didhukung dening para klien ing saindenging jagad kanthi kualitas lan layanan asli sing paling apik.

Zhongshan Lande Steel Ball Co., Ltd. minangka pabrikan unik ing China sing duwe kabeh garis produksi saka Jerman. Kabeh fasilitas ing judhul sing adhem, grinding flashing, grinding hard, first laping, kedua laping, reresik lan pengepakan diimpor saka SMS Jerman. Fasilitas perawatan panas asale saka Schwarz saka Jerman. Spesialisasi ing macem-macem bola baja presisi, ukuran ukuran saka 1.00mm nganti 25.40mm, level akurasi saka Kelas 5 nganti Kelas1000.

Shanghai Lande Synergies Co., Ltd. minangka cabang sing didegake ing Shanghai. Utamane nggawe bisnis impor lan ekspor bahan logam lan produk sing gegandhengan, produk keramik, produk kaca, produk plastik, produk perangkat keras, aksesoris mobil lan motor lan liya-liyane.

Ngikuti filosofi bisnis "kualitas dhisik, reputasi dhisik, layanan dhisik", kita wis nggawe macem-macem hubungan kerja sama karo pelanggan ing omah lan luar negeri, uga reputasi sing apik. Kita duwe basis ekonomi sing kuwat, sumber daya produk sing akeh, tim layanan sing apik banget. Lan kita gelem kerja sama kanthi temen karo kanca ing saindenging jagad kanggo nggawe masa depan!

1
2

Kunjungan Pelanggan

Tampilake fasilitas