Telpon Ponsel
0086-13780738957
Nelpon Kita
0086-13310628159
E-mail
finalee@trustlx.com

Bola Aluminium

Katrangan singkat:

Paduan aluminium lan aluminium minangka logam paling penting nomer loro ing industri sawise waja, utamane digunakake ing penerbangan, aerospace, industri tenaga, lan pasokan saben dinane.


Detail Produk

Tag Produk

Katrangan Produk

Paduan aluminium lan aluminium minangka logam paling penting nomer loro ing industri sawise waja, utamane digunakake ing penerbangan, aerospace, industri tenaga, lan pasokan saben dinane.

Aluminium murni industri duweni ciri plastisitas tinggi, resistansi korosi, konduktivitas listrik lan konduktivitas termal. Amarga karakteristik bobot entheng saka aluminium, bal aluminium biasane digunakake ing konstruksi kendaraan sing ana gandhengane karo mekanisme keamanan.

Materi 1060/1070/5056
Dhiameter 2mm-20mm
Sasmita G200-G1000
Fitur 1-Bobot entheng, konduktivitas listrik lan panas sing apik

Ketahanan korosi 2-dhuwur nanging kekuatan mekanik sing kurang

3-Mesin kanthi gampang, dibor lan diketuk

铝球

Komposisi Kimia

Materi

% Al

% Si

% Fe

% Cu

% Ibu

% Mg

% Cr

% Zn

% V

% Ti

% Liyane (saben)

% Liyane (total)

1060

99,60min

0,25max

0,35max

0,05max

0,03max

0,03max

-

0,02max

0,03max

0,03max

0,03

-

1070

99.70min

0,20max

0,25max

0,04max

0,03max

0,03max

-

0,04max

0,03max

0,03max

0,03

-

5056

Kaseimbangan

0,30max

0,40max

0,10max

0,05 ~ 0,20

4.5 ~ 5.6

0,05 ~ 0,2

0,10

-

-

0,05

0,15

 Bola aluminium ditampilake kanthi korosi sing apik lan tahan ageman, pagawean permukaan sing apik banget. Paduan seri 1xxx ora dianggep panas. Bal iki bisa disedhiyakake ing kahanan sing pasif. Paduan seri 5xxx nduweni kemampuan kerja sing apik.

 Resistensi Korosi

Paduan seri 1xxx nyedhiyakake resistensi korosi sing luwih apik amarga kesuciane. Resistensi apik ing meh kabeh perairan alam. Paduan seri 5xxx luwih apik tinimbang klorida lan larutan alkali. Ketahanan korosi atmosfer sing apik lan nglawan banyu tawa, banyu laut, asam organik, aldehid. Kabeh paduan aluminium kena korosi kanthi anané klorida.

 Lamaran

Bantalan lan katup khusus, elemen panyegelan (bal remuk), industri otomotif (piranti safety), industri penerbangan lan aerospace, industri elektronik, proses las.

12

Transportasi

1. Kurang saka 45KGS, kita bakal ngirim kanthi ekspres. (Door to Door, Trep)

2. Antarane 45-200 KGS, kita bakal ngirim nganggo transportasi udara. (Paling cepet lan paling aman, nanging larang)

3. Luwih saka 200 KGS, kita bakal ngirim liwat segara. (Paling murah lan biasane)

Bayaran

1. TT, 50% pambayaran sadurunge minangka deposit, saldo sadurunge dikirim.

2. L / C nalika ndeleng. (biaya bank dhuwur, ora saran, nanging bisa ditampa)

3. 100% Western Union sadurunge. (khusus kanggo pangiriman udara utawa jumlah sithik)


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk