Telpon Ponsel
0086-13780738957
Nelpon Kita
0086-13310628159
E-mail
finalee@trustlx.com
  • Aluminum Ball

    Bola Aluminium

    Paduan aluminium lan aluminium minangka logam paling penting nomer loro ing industri sawise waja, utamane digunakake ing penerbangan, aerospace, industri tenaga, lan pasokan saben dinane.