Telpon Ponsel
0086-13780738957
Nelpon Kita
0086-13310628159
E-mail
finalee@trustlx.com
  • Deep Groove Ball Bearing

    Bantalan Bola Alur Jero

    Bantalan bal alur sing jero bisa nyandhang beban radial lan aksial, saéngga kacepetan puteran dhuwur. Bantalan bal alur sing jero ora bisa dipisahake. Bantalan bola alur jero sing disegel ora bisa diopeni lan ndadekake struktur dadi luwih gampang.
  • Tapered Roller Bearing

    Bantalan Roller Tapered

    Bantalan rol tapered umume digunakake kanggo nyengkuyung beban gabungan sing umume kalebu beban radial. Cawane bisa dipisahake supaya gampang dipasang. Sajrone dipasang lan digunakake, reresik radial lan reresik aksial bisa disetel lan pemasangan preloaded bisa digawe.