Telpon Ponsel
0086-13780738957
Nelpon Kita
0086-13310628159
E-mail
finalee@trustlx.com
  • Brass Ball

    Bal Kuningan

    Kita duwe pengalaman luwih suwene sajrone ngasilake bal tembaga lan kuningan.
    Bal Kuningan nyedhiyakake resistensi banget kanggo banyu kanthi korosi, lan larang regane luwih murah tinimbang bal resistor korosi liyane. Bal kuningan asring digunakake ing macem-macem jinis aplikasi katup sing mbutuhake bal ukuran cilik.
  • Copper Ball

    Bal Tembaga

    Kita duwe pengalaman luwih suwene sajrone ngasilake bal tembaga lan kuningan.
    Bal Kuningan nyedhiyakake resistensi banget kanggo banyu kanthi korosi, lan larang regane luwih murah tinimbang bal resistor korosi liyane. Bal kuningan asring digunakake ing macem-macem jinis aplikasi katup sing mbutuhake bal ukuran cilik.