Telpon Ponsel
0086-13780738957
Nelpon Kita
0086-13310628159
E-mail
finalee@trustlx.com

Bal Baja Karbon

Katrangan singkat:

Bahan Baku AISI1010 / AISI1015 / AISI1086
Diameter 0.8mm-50.8mm


Detail Produk

Tag Produk

Baja karbon utamane kalebu baja karbon rendah (AISI1010 / 1015), baja karbon sedang (AISI1045) lan baja karbon dhuwur (AISI1085). Ing industri bal waja presisi, bal-balan baja karbon sithik lan bal-balan baja karbon umume digunakake. Bal baja karbon rendah uga diarani bal waja alus, sing kurang kuwat, kurang atose lan alus, lan cocog kanggo diolah kayata ngebur lan nutul; bal baja karbon tinggi, uga dikenal kanthi bal baja keras, duwe kekuwatan lan kekerasan sing luwih dhuwur, watesan elastis lan watesan lemes (utamane watesan kelelahan), cocog kanggo aplikasi kanthi syarat atose sing dhuwur lan ora nganggo.

Katrangan Produk

Materi

AISI1010 / AISI1015 / AISI1085

Dhiameter

0.8mm-50.8mm

Sasmita

G100-G1000

Lamaran

Bal waja karbon murah: Rel furnitur lan rol, laci lan bantalan, kunci, minyak lan pelumas, skate, caddies, dolanan, conveyor sabuk lan roller, ngrampungake.Bal waja karbon sedheng (alus tanpa alangan): Kaddies, karya wesi, mekanisme tirai, tembakan baja, amunisi, pengaduk lan mixer ing lingkungan sing ora agresif, peralatan las.Bal waja karbon dhuwur: bantalan presisi rendah, bantalan furnitur, komponen sepeda lan otomotif, agitator, rel geser, rel laci, skate, conveyor roller, castor, kunci, unit bantalan, mesin polishing lan penggilingan.

Komposisi kimia

Materi

C%

Si%

Mn%

P%

S%

HRC

AISI1010

0,08 ~ 0,13

0.30Maks

0.50Maks

0,07Maks

0,06Maks

58 ~ 63

AISI1015

0,13 ~ 0,18

0,10 ~ 0,30

0,30 ~ 0,60

0,04Maks

/

58 ~ 63

AISI1085

0,80 ~ 0,84

0,10 ~ 0,30

0,70 ~ 1,00

0,03Maks

0,05Maks

60 ~ 66

Proses Produksi

1

Kontrol Kualitas

4

Aplikasi Produk

5

Pabrik Kita

1

Pelanggan Kita

2

Kemasan

Kemasan drum 1.250kg / baja, 4 drum sak palet, 78cm * 78cm

2. 10kg / kothak, 100 kothak ing sak wadhah kayu, 92cm * 73cm * 67cm

3. 5kg / polybag, 90 polybag ing sak wadhah kayu, 60cm * 80cm * 40cm

4. 25kg / karton, 40-60cartons / palet, 92cm * 73cm * 67cm

Cathetan: Kita uga bisa ngemas bal miturut sarat sampeyan.

Bayaran

Cara Pembayaran: T / T, Western Union, Paypal, L / C.

Wektu Pengiriman & Pangiriman

1) Kurang saka 45 Kg: DHL, TNT, FedEx, UPS express bakal luwih apik

    (4-7 dina dikirim menyang alamat sampeyan)

2) Antarane 45 nganti 200 Kg: Transportasi udara bakal luwih apik

   (5-14 dina dikirim menyang bandara)

3) Luwih saka 200 Kg: transportasi segara bakal luwih apik

   (Paling murah, 18-45 dina menyang pelabuhan)

Cathetan: Kita bakal milih barang sing paling apik kanggo sampeyan ngirit biaya pengiriman. Kajaba iku, kita nyedhiyakake kabeh dokumen sing dibutuhake kanggo adat setempat.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita