Telpon Ponsel
0086-13780738957
Nelpon Kita
0086-13310628159
E-mail
finalee@trustlx.com

Bal Baja Chrome

Katrangan singkat:

Bahan Baku

Gcr15 / AISI52100 / 100Cr6 / SUJ-2


Detail Produk

Tag Produk

Bantalan bola baja, uga dikenal minangka bal baja krom, minangka bal bantalan sing paling umum digunakake ing industri bantalan lan macem-macem aplikasi otomotif. Bantalan bal baja duwe presisi sing dhuwur banget, permukaan sing apik banget, atose sing cocog, lan resistensi nyandhang banget.

Katrangan Produk

Materi

Gcr15 / AISI52100 / 100Cr6 / SUJ-2

Dhiameter

0.8mm-50.8mm

Sasmita

G10-G1000

Lamaran

Bantalan presisi, komponen otomotif (rem, kemudi, poros garis), sepeda, agitator, peralatan, slider, kopling cepet, alat mesin, mekanisme kunci, sabuk conveyor, skate, pulpen, pompa, kastor, alat ukur, katup.

Komposisi Kimia

C%

Si%

Mn%

P%

S%

Cr%

Mo%

Ni%

0,90 ~ 1.05

0,15 ~ 0,35

0,25 ~ 0,45

0,03Maks

0,03Maks

1,40 ~ 1,65

0.10Maks

0.30Maks

 

Proses Produksi

1

Pengawasan & Kontrol Kualitas Multiple

Kita wis nggawe sistem kualitas dhasar lan jinis alat inspeksi dhewe, kalebu piranti atose, piranti bunder, piranti mikroskop lan liya-liyane. Ngurutake pengukur rol, inspeksi fotoelektrik lan inspeksi visual minangka cara biasa kanggo ngontrol kualitas lan ora ana bal sing cacat sing metu saka pabrik. Tujuane yaiku nyedhiyakake bal paling apik ing saindenging jagad.

4

Kontrol Kualitas

Liaocheng Lixin Bearing Co., Ltd minangka perusahaan industri lan perdagangan sing nggabungake produksi lan penjualan. Utamane melu bisnis impor lan ekspor bantalan lan bal-balan baja presisi. Produk utama yaiku bantalan bola alur jero, bantalan rol tirus, bantalan rol silinder, bantalan rol sing dipasang dhewe, bantalan rol jarum, bantalan bola tikaman, bal baja krom, bal baja karbon, bal stainless steel lan sapanunggalane . Iki ditrapake kanggo mobil, motor, peralatan rumah tangga, mesin jahit lan listrik, piranti olahraga, alat listrik lan peralatan mekanik liyane. Dheweke akeh diekspor menyang puluhan negara lan wilayah kayata Eropa, Amerika, Jepang lan Korea Selatan. Kita dipercaya banget lan didhukung dening para klien ing saindenging jagad kanthi kualitas lan layanan asli sing paling apik.

2
3

Aplikasi Produk

5

Kemasan

Kemasan drum 1, 250kg / baja, 4 drum sak palet, 78cm * 78cm

2, 10kg / kothak, 100 kothak ing sak wadhah kayu, 92cm * 73cm * 67cm

3, 5kg / polybag, 90 polybag ing sak kayu, 60cm * 80cm * 40cm

4, 25kg / karton, 40-60cartons / palet, 92cm * 73cm * 67cm

Cathetan: Kita uga bisa ngemas bal miturut sarat sampeyan.

Bayaran

Cara Pembayaran: T / T, Western Union, Paypal, L / C.

Wektu Pengiriman & Pangiriman

1) Kurang saka 45 Kg: DHL, TNT, FedEx, UPS express bakal luwih apik

(4-7 dina dikirim menyang alamat sampeyan)

2) Antarane 45 nganti 200 Kg: Transportasi udara bakal luwih apik

(5-14 dina dikirim menyang bandara)

3) Luwih saka 200 Kg: transportasi segara bakal luwih apik

(Paling murah, 18-45 dina menyang pelabuhan)

Cathetan: Kita bakal milih barang sing paling apik kanggo sampeyan ngirit biaya pengiriman. Kajaba iku, kita nyedhiyakake kabeh dokumen sing dibutuhake kanggo adat setempat.

Napa PILIH KAMI

PERUSAHAAN KAMI

PRODUK SUPERIOR

PASARAN KITA

Pangiriman Cepet

LAYANAN KAMI

We are profesional Pabrik lan sudagar.

Bola macem-macem jinis minangka produk utama, sing duwe kualitas lan rega.

Saben negara ing saindenging jagad iki lan bakal dadi pelanggan.

Pangiriman langsung lan maneka warna njamin bal tekan ASAP.

Layanan 24 jam wiwit priksaan nganti sawise layanan kasedhiya.

 

 

 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita