Telpon Ponsel
0086-13780738957
Nelpon Kita
0086-13310628159
E-mail
finalee@trustlx.com

Bal Tembaga

Katrangan singkat:

Kita duwe pengalaman luwih suwene sajrone ngasilake bal tembaga lan kuningan.
Bal Kuningan nyedhiyakake resistensi banget kanggo banyu kanthi korosi, lan larang regane luwih murah tinimbang bal resistor korosi liyane. Bal kuningan asring digunakake ing macem-macem jinis aplikasi katup sing mbutuhake bal ukuran cilik.


Detail Produk

Tag Produk

Katrangan Produk

Kita duwe pengalaman luwih suwene sajrone ngasilake bal tembaga lan kuningan.

 Bal tembaga sing meh murni biasane digunakake ing aplikasi galvanis lan ing bidang industri elektronik. Bal tembaga empuk dadi gampang dilatih, mula biasane digunakake ing katup, injeksi bahan bakar, sprayer, alat pengukur tekanan, meteran banyu, sistem transmisi, perhiasan, gelang, anting-anting, kalung, titik sentuh lan barang seni.

Komposisi Kimia

Materi

Sasmita

% (Cu + Ag)

% P

% Bi

% Sb

% Minangka

% Fe

% Ni

% Pb

% Sn

% S

% Zn

% O

Tembaga

T2

99,90 menit

-

0,001

maks

0,002

maks

0,002

maks

0,005

maks

0,002

maks

0,003

maks

0,002

maks

0,005

maks

0,005

maks

0,02

maks

TU2

99,95 menit

0,002

maks

0,001

maks

0,002

maks

0,002

maks

0,004

maks

0,002

maks

0,004

maks

0,002

maks

0,004

maks

0,003

maks

0,003

maks

 Resistensi Korosi

Bal Kuningan Tahan karat sing apik ing banyu ngombe, banyu payau, banyu segara (kajaba kanthi laju aliran dhuwur), atmosfer uyah, produk minyak bumi, alkohol. Resistensi Fairish babagan asam lan alkali. Ora bisa nahan kontak karo hidroksida, sianida, asam oksidasi. Minangka aturan umum, resistansi korosi mudhun amarga kandungan seng nambah. 
Bal Tembaga Tahan karat sing apik ing atmosfer laut lan industri, uap, alkali, solusi uyah netral. Dheweke ora nolak kontak karo asam oksidasi, halogen, sulphides, amonia, banyu segara. 

 Cara Kemasan Bal Kuningan lan Bal Tembaga

1. Gunakake rong lapisan tas sing disegel lan karton cilik, sing cocog kanggo ngirim conto. Bobot kurang saka 10kg.

2. Dikemas ing karton kanthi papat karton cilik lan tas nutup, bobote antara 10kg lan 25kg.

3. Dikemas ing tas anyaman, kasusun saka rong lapisan tas anyaman lan rong lapisan tas sing ditutup, bobote antara 25 kg lan 40 kg.

4. Gunakake cangkang plastik, sijine 1 bal ing saben slot kertu, supaya tabrakan. Cocog kanggo bal sing paling dhuwur lan bal ukuran gedhe.

5. Kita bisa ngemas bal miturut panjaluk sampeyan.

 Kauntungan Kita

Layanan Banget

Kita duwe staf layanan online 24 jam, yen mbutuhake bal, wenehana hubungi staf layanan.

Pangiriman Cepet

Kita duwe akeh saham lan bisa dikirim ing 1-2 dina. Yen ora ana bal waja sing sampeyan butuhake, bakal dikirim sajrone 5-7 dina.

Rega murah

Kita produsen, duwe hak ekspor, bisa menehi rega paling murah lan kualitas paling apik, lan kita bisa nampa mata uang ing pirang-pirang negara.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk