Telpon Ponsel
0086-13780738957
Nelpon Kita
0086-13310628159
E-mail
finalee@trustlx.com

Bantalan Rol Silinder

Katrangan singkat:

Bantalan roller silinder minangka jenis bantalan sing kapisah, gampang dipasang lan dibongkar. Bantalan iki nduweni kapasitas bantalan sing dhuwur. Desain struktur anyar flensa lan endhas mburi roller ora mung nambah kapasitas bantalan aksial, nanging uga nambah kondisi pelumasan area kontak ing antarane ujung mburi roller lan flange, lan nambah kinerja servine bearin


Detail Produk

Tag Produk

Katrangan Produk

Bantalan roller silinder minangka jenis bantalan sing kapisah, gampang dipasang lan dibongkar. Bantalan iki nduweni kapasitas bantalan sing dhuwur. Desain struktur anyar flensa lan endhas mburi roller ora mung nambah kapasitas bantalan aksial, nanging uga bisa nambah kondisi pelumasan area kontak ing antarane ujung mburi roller lan flange, lan nambah kinerja prewangan. Bisa tahan beban radial sing gedhe lan cocog kanggo operasi kecepatan tinggi, kayata motor ukuran gedhe lan medium, lokomotif lan stock rolling, spindel alat mesin, mesin pembakaran internal, generator, pengurangan, pabrik muter, lan mesin angkat lan ngirim.

Bantalan No.

Ukuran(mm)

Massa(Kg)

d

D

T

N204E

20

47

14

0,112

N204EM

20

47

14

0,140

NU204E

20

47

14

0,112

NU204EM

20

47

14

0,129

NJ204E

20

47

14

0,116

NJ204EM

20

47

14

0,135

N205E

25

52

15

0,148

N205EM

25

52

15

0,160

NF205

25

52

15

0,140

NF205E

25

52

15

0,149

NF205EM

25

52

15

0,160

NU205E

25

52

15

0,148

NU205EM

25

52

15

0,160

NJ205E

25

52

15

0,139

NJ205EM

25

52

15

0,160

NUP205E

25

52

15

0,140

NUP205EM

25

52

15

0,155

RN205E

25

52

15

0,086

N206E

30

62

16

0,240

N206EM

30

62

16

0,260

NF206E

30

62

16

0,219

NU206E

30

62

16

0,211

NU206EM

30

62

16

0,259

NJ206E

30

62

16

0,215

NJ206EM

30

62

16

0,247

NUP206E

30

62

16

0,210

NUP206EM

30

62

16

0,260

RN206E

30

62

16

0,138

Fitur Produk

1. Umure luwih Suwe

Ngadopsi desain segel asli kanggo nyegah kontaminasi lan kebocoran pelumas.

Ngemot pelumas khusus kanggo kisaran suhu sing luwih akeh lan umur luwih dawa.

2. Operasi Gamelan lan Sepi

Tingkat presisi komponen bantalan kita wis ditambah supaya operasi sing lancar lan tenang.

3. Torsi Rendah

Torsi puteran ngisor dening 

1

Kauntungan Kita

SOLUSI

Ing wiwitan, kita bakal duwe komunikasi karo para pelanggan miturut panjaluk, mula para insinyur bakal ngatasi solusi paling optimal adhedhasar permintaan lan kahanane para pelanggan.

PRODUKSI

Mlaku sesuai karo sistem mutu ISO 9001, peralatan produksi canggih, teknologi pamrosesan canggih, sistem manajemen mutu sing ketat, pekerja trampil lan tim teknis inovatif, nggawe bantalan ing perbaikan kualitas & pangembangan teknologi sing terus-terusan.

Kontrol Kualitas (Q / C)

Sesuai karo standar ISO, kita duwe staf Q / C profesional, instrumen tes presisi lan sistem inspeksi internal, kontrol kualitas diterapake ing saben proses saka materi sing nampa nganti kemasan produk kanggo njamin kualitas bantalan.

PAKET

Kemasan ekspor standar lan bahan kemasan sing dilindhungi lingkungan digunakake kanggo bantalan, kothak khusus, label, barcode lan liya-liyane uga bisa disedhiyakake miturut panjaluk pelanggan.

LOGISTIK

Biasane, bantalan kita bakal dikirim menyang pelanggan kanthi transportasi laut amarga bobote, angkutan udara, ekspres uga kasedhiya yen dibutuhake pelanggan.

 

Lamaran

1

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk