Telpon Ponsel
0086-13780738957
Nelpon Kita
0086-13310628159
E-mail
finalee@trustlx.com
  • Cylindrical Roller Bearing

    Bantalan Rol Silinder

    Bantalan roller silinder minangka jenis bantalan sing kapisah, gampang dipasang lan dibongkar. Bantalan iki nduweni kapasitas bantalan sing dhuwur. Desain struktur anyar flensa lan endhas mburi roller ora mung nambah kapasitas bantalan aksial, nanging uga nambah kondisi pelumasan area kontak ing antarane ujung mburi roller lan flange, lan nambah kinerja servine bearin