Telpon Ponsel
0086-13780738957
Nelpon Kita
0086-13310628159
E-mail
finalee@trustlx.com

FAQ

FAQ

Pitakon Kerep

Regane opo

Sawise takon, biasane sajrone 24 jam.

Apa aku bisa njaluk conto sampel gratis kanggo test saka perusahaan sampeyan?

Ya, conto standar lan ora regane dhuwur kasedhiya.

Kepiye sampeyan bisa njamin kualitas?

Kita duwe sertifikasi kualitas; utawa kita bisa ngirim sawetara conto sadurunge nggawe pesen. Yen sampeyan kasengsem karo produk, sampeyan bakal disambut kanggo ngunjungi pabrik.

Kepiye sampeyan bisa njamin wektu pangiriman?

Kita duwe sawetara pemasok stabil sing ngasilake kanggo kita sajrone pirang-pirang taun, sing bisa nggawe manawa wektu pangiriman sadurunge wektu sing dibutuhake. Yen kabutuhan sampeyan cocog karo stok, pesanan sampeyan bakal cepet banget.

Apa syarat pembayaran sampeyan?

L / C utawa T / T bisa ditampa. Minangka kanggo T / T, paling ora deposit 50% kudu dibayar kanggo kerja sama pisanan.

Apa cara pengiriman sampeyan?

1) Kurang saka 45 Kg: DHL TNT Fedex UPS ekspres bakal luwih apik (4-7 dina dikirim menyang alamat sampeyan);

2) Antarane 45 nganti 200 Kg: Transiportasi udara bakal luwih apik (5-14 dina dikirim menyang bandara);

3) Liwat 200 Kg: Transportasi segara bakal luwih apik (Paling murah, 18-45 dina menyang pelabuhan).

Cathetan: Kita bakal milih barang sing paling apik kanggo sampeyan ngirit biaya pengiriman. Kajaba iku, kita nyedhiyakake kabeh dokumen sing dibutuhake kanggo adat setempat.

Kepiye babagan ongkos kirim?

Biaya pengiriman gumantung karo cara sampeyan milih entuk barang. Express biasane cara sing paling cepet nanging uga paling larang. Miturut seafreight minangka solusi paling apik kanggo jumlah akeh. Tarif barang sing tepat mung bisa diwenehake yen ngerti babagan jumlahe, bobot lan cara. Hubungi kita kanggo informasi luwih lengkap.

Pengin kerja sama kita?