Telpon Ponsel
0086-13780738957
Nelpon Kita
0086-13310628159
E-mail
finalee@trustlx.com

Jarum Roller Bearing

Katrangan singkat:

Bantalan roller jarum minangka jinis roller khusus, dilengkapi rol sing tipis lan dawa. Dhiameter (D) roller iki kurang saka 5mm, L / D luwih saka 2,5 (L dawane roller). Mirip karo jarum, mula diarani roller jarum


Detail Produk

Tag Produk

Deskripsi Produksi

Bantalan roller jarum minangka jinis roller khusus, dilengkapi rol sing tipis lan dawa. Dhiameter (D) roller iki kurang saka 5mm, L / D luwih saka 2,5 (L dawane roller). Mirip karo jarum, mula diarani roller jarum. Dibandhingake karo bantalan rol biasa, bantalan jarum duwe jembar sing luwih gedhe ing permukaan kontak, saengga bisa mbukak beban sing luwih gedhe. Bantalan jarum jarum uga luwih tipis, mula mbutuhake jarak sing kurang antara poros lan struktur sekitare.

Bantalan No.

Ukuran(mm)

Massa(Kg)

d

D

T

NAV4003

17

35

18

0,098

NAV4004

20

42

22

0,175

NAV4005

25

47

22

0,201

NAV4006

30

55

25

0,311

NAV4007

35

32

27

0,418

NAV4008

40

68

18

0,495

NAV4009

45

75

30

0,637

NAV4010

50

80

30

0,702

NAV4011

55

90

35

1.030

NAV4012

60

95

35

1.125

NAV4013

65

100

35

1.200

NAV4014

70

110

40

1,700

NAV4015

75

115

40

1,810

NAV4016

80

125

45

2,470

NAV4017

85

130

45

2,580

RNAV4003

24.2

35

18

0,065

RNAV4004

28.7

42

32

0,118

RNAV4005

33.5

47

22

0,134

RNAV4006

40.1

55

22

0,201

RNAV4007

45.9

62

27

0,267

RNAV4008

51.6

68

28

0,311

RNAV4009

57.4

75

30

0,400

RNAV4010

62.1

80

30

0,438

Paket

1. Packing Netral

Bantalan + Kantong Plastik Netral (Tabung) utawa Kotak Netral + Karton Neutral + Pallet;

2. Pengepakan Industri

Bantalan + Kertas Kraft Industri + Karton + Pallet;

3. Pengepakan Komersial

Bantalan + Kantong Plastik + Kothak Warna + Karton + Pallet;

4. Minangka Syarat Sampeyan.

Kiriman

1. Kanggo pesanan cilik, kita bisa ngirim sampeyan liwat UPS, DHL, FEDEX, TNT UTAWA EMS. Nomer pelacakan bakal menehi saran sawise dikirim.

2. Yen pesenan amba, kita bakal menehi saran supaya sampeyan nggunakake Alat Pengangkutan Udara utawa Pengangkutan Laut.

1

Lamaran

Bantalan roller jarum duwe macem-macem jinis struktural lan macem-macem aplikasi. Biasane digunakake ing aplikasi ing ngisor iki.

Mobil: roda mburi, transmisi, komponen listrik.

Peralatan listrik: motor tujuan umum, peralatan rumah tangga.

Liyane: instrumen, mesin pembakaran internal, mesin konstruksi, kendharaan sepur, mesin penanganan, mesin pertanian, macem-macem mesin industri, lsp.

2

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk