Telpon Ponsel
0086-13780738957
Nelpon Kita
0086-13310628159
E-mail
finalee@trustlx.com
  • Needle Roller Bearing

    Jarum Roller Bearing

    Bantalan roller jarum minangka jinis roller khusus, dilengkapi rol sing tipis lan dawa. Dhiameter (D) roller iki kurang saka 5mm, L / D luwih saka 2,5 (L dawane roller). Mirip karo jarum, mula diarani roller jarum