Telpon Ponsel
0086-13780738957
Nelpon Kita
0086-13310628159
E-mail
finalee@trustlx.com

Warta

  • Bantalan Linqing: Saka Lokakarya Kulawarga nganti Kluster Industri

    Wiwitan: Wiwit saka perdagangan prekara industri premi Yandian diwiwiti ing pungkasan taun 1970-an, yaiku saka perdagangan prekara kanggo berkembang kanthi bertahap. Sawise luwih saka 40 taun akumulasi lan akumulasi, pasar bantalan Yindian kalebu area luwih saka 1600 mu, buil ...
    Waca liyane
  • Linxi: E-commerce ngidini produk prewangan dadi "jaringan wong abang"

    Ketua, Gao Xiaotao saka Linxi County sing nduwe E-commerce Xingtai Anbang sing nduwe sales Co., Ltd. marang wartawan. "Sajrone epidemi kasebut, platform kanggo perusahaan produksi Linxi 52 sing nduwe pasar docking kanggo nemokake pembeli, ngrampungake luwih saka 99000 transaksi batch, ...
    Waca liyane
  • Teknologi Bantalan Terobosan Blokade Kulon

    Wiwit pembaharuan lan pambukaan, China wis maju kanthi cepet ing industri adhedhasar lemah. China minangka negara siji-sijine ing donya sing duwe kabeh kategori industri sing ana ing Klasifikasi Industri PBB, lan wis dadi negara manufaktur paling gedhe ...
    Waca liyane