Telpon Ponsel
0086-13780738957
Nelpon Kita
0086-13310628159
E-mail
finalee@trustlx.com
  • Glass Ball

    Bola Kaca

    Kaca Jeruk Soda Bahan Baku, Kaca Borosilikat
    Diameter 1mm-25mm
    Bahan presisi paling dhuwur: ± 0,02mm
    Aplikasi Biasane digunakake ing bantalan plastik mikroskopis, sprayer, botol parfum, tutup botol, aksesoris kosmetik, perlengkapan kantor, media penggilingan, lsp.
  • Plastic Ball

    Bal Plastik

    BOLA Plastik POM (Delrin)

    Kapadhetan: 1,4g / cm3

    Kelas: G0-G3 (0.01-0.05mm)

    Fitur: padha karo nilon, nanging rada angel tinimbang nilon, kerapatan rada gedhe tinimbang nilon. Iki minangka bahan sing paling angel lan nyandhang.