Telpon Ponsel
0086-13780738957
Nelpon Kita
0086-13310628159
E-mail
finalee@trustlx.com
  • Deep Groove Ball Bearing

    Bantalan Bola Alur Jero

    Bantalan bal alur sing jero bisa nyandhang beban radial lan aksial, saéngga kacepetan puteran dhuwur. Bantalan bal alur sing jero ora bisa dipisahake. Bantalan bola alur jero sing disegel ora bisa diopeni lan ndadekake struktur dadi luwih gampang.
  • Tapered Roller Bearing

    Bantalan Roller Tapered

    Bantalan rol tapered umume digunakake kanggo nyengkuyung beban gabungan sing umume kalebu beban radial. Cawane bisa dipisahake supaya gampang dipasang. Sajrone dipasang lan digunakake, reresik radial lan reresik aksial bisa disetel lan pemasangan preloaded bisa digawe.
  • Glass Ball

    Bola Kaca

    Kaca Jeruk Soda Bahan Baku, Kaca Borosilikat
    Diameter 1mm-25mm
    Bahan presisi paling dhuwur: ± 0,02mm
    Aplikasi Biasane digunakake ing bantalan plastik mikroskopis, sprayer, botol parfum, tutup botol, aksesoris kosmetik, perlengkapan kantor, media penggilingan, lsp.
  • Plastic Ball

    Bal Plastik

    BOLA Plastik POM (Delrin)

    Kapadhetan: 1,4g / cm3

    Kelas: G0-G3 (0.01-0.05mm)

    Fitur: padha karo nilon, nanging rada angel tinimbang nilon, kerapatan rada gedhe tinimbang nilon. Iki minangka bahan sing paling angel lan nyandhang.
  • Chrome Steel Ball

    Bal Baja Chrome

    Bahan Baku

    Gcr15 / AISI52100 / 100Cr6 / SUJ-2
  • Carbon Steel Ball

    Bal Baja Karbon

    Bahan Baku AISI1010 / AISI1015 / AISI1086
    Diameter 0.8mm-50.8mm
  • Needle Roller Bearing

    Jarum Roller Bearing

    Bantalan roller jarum minangka jinis roller khusus, dilengkapi rol sing tipis lan dawa. Dhiameter (D) roller iki kurang saka 5mm, L / D luwih saka 2,5 (L dawane roller). Mirip karo jarum, mula diarani roller jarum
  • Stainless Steel Ball

    Bal Steel Baja

    Bahan Baku AISI302 / 304 / 304L / 316 / 316L / AISI420 / 420C / 440C
    Diameter 0.8mm-50.8mm
  • Thrust Ball Bearing

    Thrust Ball Bearing

    Bahan Baku AISI302 / 304 / 304L / 316 / 316L / AISI420 / 420C / 440C
    Diameter 0.8mm-50.8mm
  • Cylindrical Roller Bearing

    Bantalan Rol Silinder

    Bantalan roller silinder minangka jenis bantalan sing kapisah, gampang dipasang lan dibongkar. Bantalan iki nduweni kapasitas bantalan sing dhuwur. Desain struktur anyar flensa lan endhas mburi roller ora mung nambah kapasitas bantalan aksial, nanging uga nambah kondisi pelumasan area kontak ing antarane ujung mburi roller lan flange, lan nambah kinerja servine bearin
  • Aluminum Ball

    Bola Aluminium

    Paduan aluminium lan aluminium minangka logam paling penting nomer loro ing industri sawise waja, utamane digunakake ing penerbangan, aerospace, industri tenaga, lan pasokan saben dinane.
  • Brass Ball

    Bal Kuningan

    Kita duwe pengalaman luwih suwene sajrone ngasilake bal tembaga lan kuningan.
    Bal Kuningan nyedhiyakake resistensi banget kanggo banyu kanthi korosi, lan larang regane luwih murah tinimbang bal resistor korosi liyane. Bal kuningan asring digunakake ing macem-macem jinis aplikasi katup sing mbutuhake bal ukuran cilik.