Telpon Ponsel
0086-13780738957
Nelpon Kita
0086-13310628159
E-mail
finalee@trustlx.com

Bantalan Bola Alur Jero

Katrangan singkat:

Bantalan bal alur sing jero bisa nyandhang beban radial lan aksial, saéngga kacepetan puteran dhuwur. Bantalan bal alur sing jero ora bisa dipisahake. Bantalan bola alur jero sing disegel ora bisa diopeni lan ndadekake struktur dadi luwih gampang.


Detail Produk

Tag Produk

Katrangan Produk

Bantalan bal alur sing jero bisa nyandhang beban radial lan aksial, saéngga kacepetan puteran dhuwur. Bantalan bal alur sing jero ora bisa dipisahake. Bantalan bola alur jero sing disegel ora bisa diopeni lan ndadekake struktur dadi luwih gampang.

Bantalan No.

Ukuran(mm)

Massa(Kg)

ZZ / 2RS / OPEN

d

D

T

6000

10

26

8

0,0187

6001

12

28

8

0,0216

6002

15

32

9

0,0299

6003

17

35

10

0,0359

6004

20

42

12

0,0670

6005

25

47

12

0,0743

6006

3

55

13

0,1120

6007

35

62

14

0,1460

6008

40

68

15

0,1820

6200

10

30

9

0,0317

6201

12

32

10

0,0360

6202

15

35

11

0,0438

6203

17

40

12

0,0647

6204

20

47

14

0,1020

6205

25

52

15

0,1250

6206

30

62

16

0,2020

6207

35

72

17

0,2850

6208

40

80

18

0,3700

6209

45

85

19

0,4040

6210

50

90

20

0,4620

6211

55

100

21

0,6980

6212

60

110

22

0,8000

6301

12

37

11

0,0580

6302

15

42

13

0,0820

6303

17

47

14

0,1090

6304

20

52

15

0,1420

6305

25

62

17

0,2190

6306

30

72

19

0,3400

6307

35

80

21

0,4530

6308

40

90

23

0,6360

Cathetan:Iki mung nomer model bagean cilik saka bantalan bola alur Deep sing ana, yen sampeyan ora bisa nemokake sing sampeyan butuhake, hubungi langsung. Matur suwun dhisik.

Kemasan & Pengiriman

Paket Bantalan:

1) Kantong Plastik Inner + Box Paper + Carton (+ Pallet)

2) Ukuran cilik: Tabung Plastik + Karton

3) Ukuran gedhe: Kasus Kayu

 

Bantalan Wektu timbal:

Kita bakal nyiyapake pesenan sampeyan sanalika bisa

1) 2-3 dina kanggo stok sadurunge

2) 7-20 dina kanggo wong liya

 

Wektu Pengiriman & Pengiriman:

1) Kurang saka 45 Kg: DHL, TNT, FedEx, UPS express bakal luwih apik

(4-7 dina dikirim menyang alamat sampeyan)

2) Antarane 45 nganti 200 Kg: Transportasi udara bakal luwih apik

(5-14 dina dikirim menyang bandara)

3) Luwih saka 200 Kg: transportasi segara bakal luwih apik

(Paling murah, 18-45 dina menyang pelabuhan)

Cathetan: Kita bakal milih barang sing paling apik kanggo ngirit biaya pengiriman. Kajaba iku, kita nyedhiyakake kabeh dokumen sing dibutuhake kanggo adat setempat.

 

Aplikasi Produk

- Pertanian (mesin pertanian, alat,…)

- Domestik (meja putar, pancing, rol,…)

- Industri (jalur perakitan, mesin industri,…)

- Mesin (alat, robot,…)

- Kendaraan (mobil, motor, sepeda, trailer,…)

- Kantor (penggemar,….) Lsp


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk