Telpon Ponsel
0086-13780738957
Nelpon Kita
0086-13310628159
E-mail
finalee@trustlx.com

Bal Steel Baja

Katrangan singkat:

Bahan Baku AISI302 / 304 / 304L / 316 / 316L / AISI420 / 420C / 440C
Diameter 0.8mm-50.8mm


Detail Produk

Tag Produk

Baja tahan karat minangka campuran baja sing kalebu udakara 89 persen baja, lan 11 persen kromium. Bahan kasebut dikembangake kanggo ngatasi masalah baja konvensional kanthi korosi, lan menehi resistensi sing luwih gedhe tumrap karat lan pewarnaan. 300 werni stainless steel lan 400 bal waja tahan karat digunakake akeh.

300 bal stainless steel seri uga dikenal minangka bal stainless steel austenit. Seri iki ngemot 302 bal stainless steel, 304 bal stainless steel, 316 bal stainless steel lan 316 bal stainless steel dll. Bahan bal 300 stainless steel yaiku stainless steel austenistik, sing nawakake resistensi karat prefek, resistansi korosi sing brilian, kateguhan sing dhuwur lan ora ana magnetik (magnetisme bal-balan stainless steel 302 lan 304 bisa dicopot. Bola stainless steel 316 & 316L ora duwe magnetisme). 300 werni stainless steel seri biasane digunakake ing lingkungan karat sing dhuwur.

400 werni stainless steel seri uga dikenal minangka bal stainless steel martensitik. Seri iki ngemot 420 bal stainless steel, bal stainless steel 440C lsp. 400 bal stainless steel nggunakake baja bantalan stainless steel kromium dhuwur minangka bahan baku, gabungan presisi tinggi, kekuatan bahan dhuwur lan stainless. Kajaba iku, 400 bal waja stainless steel tahan tahan banyu, sikil, alkohol, bahan organik lan produk petrokimia. Mangkene, 400 werni stainless steel seri akeh digunakake ing bantalan stainless, katup, pompa, industri petrokimia lsp.

Katrangan Produk

Materi

AISI302 / 304/316 / 316L, AISI420 / 420C / 440C

Dhiameter

0.8mm-50.8mm

Sasmita

G100-G1000

Fitur

Anti karat, Anti-nyandhang, resistensi Korosi

Lamaran

Bantalan, Industri kimia, Produk kimia saben dina, Peralatan medis, Panganan, Otomotif

Proses Produksi

1

Kontrol Kualitas

4

Aplikasi Produk

5

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita