Telpon Ponsel
0086-13780738957
Nelpon Kita
0086-13310628159
E-mail
finalee@trustlx.com

Bantalan Roller Tapered

Katrangan singkat:

Bantalan rol tapered umume digunakake kanggo nyengkuyung beban gabungan sing umume kalebu beban radial. Cawane bisa dipisahake supaya gampang dipasang. Sajrone dipasang lan digunakake, reresik radial lan reresik aksial bisa diatur lan pemasangan preloaded bisa digawe.


Detail Produk

Tag Produk

Katrangan Produk

Bantalan rol tapered umume digunakake kanggo nyengkuyung beban gabungan sing umume kalebu beban radial. Cawane bisa dipisahake supaya gampang dipasang. Sajrone dipasang lan digunakake, reresik radial lan reresik aksial bisa diatur lan pemasangan preloaded bisa digawe.

Bantalan rol tapered dirancang khusus kanggo ngatur akeh dorongan lan radial ing poros puteran lan omah.

Bantalan rol tapered dirancang kanggo nggawa dorong lan beban radial lan kalebu papat komponen: kerucut, utawa cincin batin; cangkir, utawa cincin njaba; rol tirus, utawa elemen muter; lan kandhang, utawa penahan rol.

Bantalan rol tapered utamane ngemot beban gabungan radial, aksial kanthi beban radial ing utama. Kapasitas beban aksial gumantung saka sudut kontak lorong ring njaba. Ukuran kontak luwih gedhe, kapasitas bakal luwih gedhe.

Kanthi sudut ing antarane generator lan garis raceway njaba, prewangan kasebut bisa nggawa beban abot lan Bantalan Rol Tapered liyane, umume nggawa beban gabungan adhedhasar beban aksial siji arah, nanging ora mung beban radial.

Bantalan rol tapered duwe dalan ndhuwur cincin njaba lan njaba, Rol tirus ana ing tengah dalan loro. Jenis bantalan iki biasane bisa dipisahake, yaiku pancegahan, cincin batin lan cincin njaba bisa dipasang kanthi pisah. Dheweke bisa nahan beban arah radial sing gedhe banget lan beban aksial tartamtu. Dheweke dirancang kanthi macem-macem ukuran lan gaya kanggo memenuhi kabeh jinis fungsi.

Bantalan No.

Ukuran(mm)

Massa(Kg)

d

D

T

30204

20

47

15.25

0,13

30205

25

52

16.25

0,15

30206

30

62

17.25

0,23

30207

35

72

18.25

0,33

30208

40

80

19.75

0,42

30209

45

85

20.75

0,47

30210

50

90

21.75

0,53

30211

55

100

22.75

0,71

30212

60

110

23.75

0,90

30213

65

120

24.75

1.12

30214

70

125

26.25

1,25

30303

17

47

15.5

0,13

30304

20

52

16.5

0,17

30305

25

62

18.25

0,26

30306

30

72

20.75

0,38

30307

35

80

22.75

0,51

30308

40

90

25.25

0,75

30309

45

100

27.25

0,98

30310

50

110

29.25

1.27

30311

55

120

31.5

1.62

 

Cathetan: Iki mung nomer model bagean cilik saka bantalan rol Tapered sing ana, yen sampeyan ora bisa nemokake sing sampeyan butuhake, hubungi langsung. Matur suwun dhisik.

Aplikasi Produk

Bantalan rol tapered digunakake kanggo spindel alat mesin, unit pengurangan gir, transaxle otomotif, transmisi, pabrik gilingan, penambangan, industri metalurgi, mesin plastik, peralatan rumah tangga, motor listrik, pompa, mesin lan komponen otomotif liyane.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk