Telpon Ponsel
0086-13780738957
Nelpon Kita
0086-13310628159
E-mail
finalee@trustlx.com

Thrust Ball Bearing

Katrangan singkat:

Bahan Baku AISI302 / 304 / 304L / 316 / 316L / AISI420 / 420C / 440C
Diameter 0.8mm-50.8mm


Detail Produk

Tag Produk

Katrangan Produk

Bantalan bola tikaman kasusun saka telung bagean: mesin cuci kursi, mesin cuci poros lan kandhang bola baja. Iki minangka jenis bantalan sing kapisah. Mesin cuci poros lan mesin cuci kursi bisa dipisahake karo komponen bal kandhang lan waja. Bisa nyangga beban aksial, nanging dudu beban radial.

1

Miturut stres, bantalan bola tikaman bisa dipérang dadi bantalan watu tikus siji arah lan bantalan bola tikus dobel.

Bantalan bola tikungan arah tunggal kalebu rong mesin cuci kanthi balapan bal lan bal sing dipandu ing kandhang. Mesin cuci duwe permukaan papan sing rata, mula kudu didhukung supaya kabeh bal bisa dimuat kanthi rata. Bantalan mung nggawa beban aksial ing sak arah. Dheweke ora bisa nggawa pasukan radial.

Bantalan bola tikel arah dobel duwe rong kandhang kanthi bal ing antarane mesin cuci poros tengah lan rong mesin cuci omah kanthi permukaan papan sing rata. Mesin cuci poros nduwe dalan ing loro-lorone lan wis dipasang ing jurnal kasebut. Bantalan mung bisa nggawa pasukan aksial ing loro arah.

Bantalan No.

Ukuran(mm)

Massa(Kg)

d

D

T

51103

17

30

9

0,025

51104

20

35

10

0,037

51105

25

42

11

0,056

51106

30

47

11

0,065

51107

35

52

12

0,081

51108

40

60

13

0,116

51109

45

65

14

0,140

51110

50

70

14

0,148

51111

55

78

16

0,228

51112

60

85

17

0,284

51113

65

90

18

0,324

51114

70

95

18

0,347

51115

75

100

19

0,388

51116

80

105

19

0,409

51117

85

110

19

0,426

51118

90

120

22

0,655

51204

20

40

14

0,077

51205

25

47

15

0,107

51206

30

52

16

0,132

51207

35

62

18

0,210

51208

40

68

19

0,262

51209

45

73

20

0,306

51210

50

78

22

0,372

51211

55

90

25

0,586

51212

60

95

26

0,674

51213

65

100

27

0,743

51214

70

105

27

0,787

Cathetan:Iki mung sawetara model bagean saka bantalan rol Taper sing ana, yen sampeyan ora bisa nemokake sing sampeyan butuhake, hubungi langsung. Matur suwun dhisik.

Bayaran

1. TT, 50% pambayaran sadurunge minangka deposit, saldo sadurunge dikirim.

2. L / C nalika ndeleng. (biaya bank dhuwur, ora saran, nanging bisa ditampa)

3. 100% Western Union sadurunge. (khusus kanggo pangiriman udara utawa jumlah sithik)

 Paket

Paket A.tube + karton njaba + palet

B. kothak tunggal + karton njaba + palet

Paket C.tube + kothak tengah + karton njaba + palet

D.Miturut panjaluk sampeyan.

Layanan Kita

1. Syarat pelanggan dimangerteni kanthi akeh cathetan sing digawe lan wektu pelanggan bisa disimpen.

2. Kita menehi perhatian banget marang gambar pelanggan, kirimake menyang teknisi lan wangsulan sing bener.

3. Kita golek layanan pangiriman paling irit kanggo nyuda biaya pelanggan.

4.Kami nglaporake kahanan produksi kapan wae kanggo para pelanggan.

5. Layanan sawise sales bisa dipercaya lan umpan balik pelanggan dianggep serius.

6. Tren pasar paling anyar mesthi diwenehake kanggo para pelanggan.

Proses Produksi

1

Kontrol Kualitas

4

Aplikasi Produk

1

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita